THE BRIEF

This is our third student living development designed for Carbon Investments Ltd.

The building was originally a family home, that had then been split into several flats, all very topsy turvy with poor circulation and space planning.

Our brief was to completely re- space plan the building. This allowed for student living to be delivered via a 1 bedroom flat in the basement (with its own separate entrance and private decking area), two 2 bedroom flats on both the ground and first floor, and a studio in the attic.

As with our other designs for this client, we went all out funky! By using bright colours, graphic walls, funky furniture and decorative detail. Practicality still being key; so we designed clever storage in all the student living areas too.

Our client’s quote: “All furnishings have been carefully selected by trendy designers briefed with todays students in mind! ”

The result? A fully let development from plan. Success! Student living the way it should be.

CLIENT

Elite Residential Developments

LOCATION

Huddersfield, Yorkshire

DATE

Summer/Autumn 2014


Thank you for your contact. We'll be in touch soon.
There was a problem while sending your message. Please try again.

THE BRIEF

Normal TM have been working with this charitable trust since 2009. Their vision is to create a community centre with sports facilities at a site left entrusted to the people of Mirfield. The scheme developed by NTM is of a single storey building, car parking spaces, football pitches and outside public green spaces.

CLIENT

Mirfield Community Trust

LOCATION

Mirfield, Yorkshire

DATE

Summer/Autumn 2014


Thank you for your contact. We'll be in touch soon.
There was a problem while sending your message. Please try again.

share on

Subscribe to Normal™ News and get the good stuff first
Your email address is safe with us. We hate spam too and we promise not to share your data.
Never display this again