THE BRIEF

Normal TM were asked to bring some ‘wow factor’ to the design for a new Reception for a client in Leeds under the guise of Project Burgundy. The client being Yorkshire Post Newspapers who were preparing to leave their old home of 42 years in the iconic Headquarters building on Wellington Street.

The result was a fresh, contemporary space injected with a zingy green element at their new offices in No 1 Whitehall, Leeds. Delivering the wow factor in corporate design.

CLIENT

Fox Lloyd Jones

LOCATION

Leeds, West Yorkshire

DATE

October 2012



Thank you for your contact. We'll be in touch soon.
There was a problem while sending your message. Please try again.

share on

Subscribe to Normal™ News and get the good stuff first
Your email address is safe with us. We hate spam too and we promise not to share your data.
Never display this again